AHTO YHTIÖT

Ahto Yhtiöt muodostavat kattavan, suuria teline- ja eristyspalvelukonserneja sekä rakennusalaa palvelevan edelläkävijän. Ammattitaitoinen ja luotettava henkilöstömme takaavat turvallisen ja tehokkaan palvelukokonaisuuden. Toimintamme kattaa teline- eristys- sekä kunnossapitotöiden lisäksi myös kattavasti rakennusalan palveluja. Konserniin kuuluvat Erik Ahto Oy, Eri Ahto Oy, AL Betoni Oy sekä EA Industry Oy.  Ahto Yhtiöiden päätoimipaikka sijaitsee Porissa. Toimimme valtakunnallisesti ja tällä hetkellä toimintamme on keskittynyt Etelä- ja Länsi- Suomen alueille sekä Lappeenrantaan, Äänekoskelle, Kokkolaan ja Pietarsaarelle. 

 

Yhtiöiden hallintoa hoitaa Erik Ahto Oy 

 

 

 

 

 

 

VASTUULLISUUS

Ahto Yhtiöt ovat mukana Luotettava Kumppani- ohjelmassa. Täytämme työnantajana sekä sopimusosapuolena lakisääteiset velvoitteemme. Tilaajavastuu.fi -palvelusta saat tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ilmaiseksi kun rekisteröidyt palveluun, joka on ilmaista.

Pikatarkastusraportin voit katsoa tästä.

 

Laatu

Ahto Yhtiöiden toiminnan perustana on jatkuva toiminnan sekä henkilöstön kehittäminen, vastuullinen liiketoiminta ja hyvät asiakassuhteet. Laadullinen vastuumme perustuu asiakastyytyväisyyteen, palveluidemme vaatimuksenmukaisuuteen, henkilöstön kanssa sovittujen toimintamallien mukaiseen toimintaan sekä jatkuvaan parantamiseen.

 

Turvallisuus

Suhtaudumme erityisellä vakavuudella työntekijöidemme työterveys- ja turvallisuusasioihin. Ylläpidämme ja kehitämme toimintajärjestelmäämme sellaiseksi, että se tarjoaa parhaan mahdollisen tuen työn laadukkaalle ja turvalliselle suorittamiselle. Yhtiön oma työsuojelutoimikunta kehittää työturvallisuutta edistäviä asioita, ja on näinollen edesauttamassa yrityksen kehittymistä turvalliseen työympäristöön. Yhtiön työterveyshuollon hoitaa luotettavat terveydenhoidon ammattilaiset.

Yhtiömme on rekisteröity UPA- rekisteriin (Ulkopuolisten palveluntarjoajien turvallisuustoiminnan arviointi). Arvioinnin on suorittanut Telinekataja Oy.

 

Ympäristö

Tavoitteemme on minimoida ympäristörasitusta sekä edistää ja huomioida ympäristönäkökulmia kaikessa toiminnassamme sekä päätöksenteossa. Työmailla noudatamme tilaajien asettamia ympäristövaatimuksia ja kierrätämme kaiken työmaiden ulkopuolisesta toiminnastamme syntyvän jätteen.

 

 

 

 

 

 TÖIHIN MEILLE

Haemme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme. Ahto Yhtiöiden toiminnan perustana on jatkuva toiminnan sekä henkilöstön kehittäminen, vastuullinen liiketoiminta ja hyvät asiakassuhteet. Toimintamme kattaa teline- eristys- sekä kunnossapitotöiden lisäksi myös kattavasti rakennusalan palveluja. Jos haluat olla mukana nuorekkaassa ja dynaamisessa työporukassa, ota yhteyttä ja vakuuta meidät osaamisellasi.

 

Jätä avoin hakemus sähköpostilla: toimisto@ahto.fi tai yhteystietolomakkeen kautta.

 

Tutustu tästä työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen.

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT 

Erik Ahto Oy Antinkatu 2, 28100 Pori 040 072 4100 toimisto@ahto.fi

 

Hallinto      
Erik Ahto toimitusjohtaja 040 072 4100 erik@ahto.fi
Mari Gressmann toimistopäällikkö 050 543 9825 mari.gressmann@ahto.fi
       
Operatiivinen johto      
Jani Männistö   044 360 3636 jani.mannisto@ahto.fi

 

 

 

LASKUTUS

 

Erik Ahto Oy

OVT 003727256815

PL 908

02066 DOCUSCAN