AHTO YHTIÖT

Ahto Yhtiöt muodostavat kattavan, suuria teline- ja eristyspalvelukonserneja sekä rakennusalaa palvelevan edelläkävijän. Ammattitaitoinen ja luotettava henkilöstömme takaavat turvallisen ja tehokkaan palvelukokonaisuuden. Toimintamme kattaa teline- eristys- sekä kunnossapitotöiden lisäksi myös kattavasti rakennusalan palveluja. Konserniin kuuluvat Construction Partner Ahto Oy, Erik Ahto Oy, Eri Ahto Oy sekä Construction Partner Ahto Ab.  Ahto Yhtiöiden päätoimipaikka sijaitsee Porissa. Toimimme valtakunnallisesti ja tällä hetkellä toimintamme on keskittynyt Etelä- ja Länsi- Suomen alueille sekä Lappeenrantaan, Äänekoskelle, Kokkolaan ja Pietarsaarelle. Yhtiömme työllistää lähes 200 henkeä. 

 

Construction Partner Ahto Oy tarjoaa pääasiassa teline-, eristys- sekä kunnossapitotöitä. Palvelujamme ovat  talotekniikan sekä teollisuuden eristykset, teollisuus- ja julkisivutelineet sekä sääsuoja-asennukset. Yhtiö on perustettu vuonna 2010. Valtakunnallisena toimijana ja kumppanina käytössämme on laaja kontaktiverkosto sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Kokemuksemme ja henkilöstömme avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin sekä mukautumaan alan kehitykseen parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi.  

 

Yhtiöiden hallintoa hoitaa Erik Ahto Oy 

 

 

 

 

 

 

PALVELUT

 

Construction Partner Ahto Oy

 

Rakennusurakointi

Talotekniikkaeristykset

Teollisuuseristykset

Teollisuustelineet

Julkisivutelineet

Sääsuoja-asennukset

Kysy myös muista palveluistamme

p. +358 40 072 4100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASIAKKAAT

Ahto Yhtiöille asiakkaiden arvostaminen on tärkeää. Otamme huomioon asiakkaidemme tarpeet ja paneudumme heille oleellisten vaatimusten huolelliseen ja tehokkaaseen suorittamiseen. Toimimme hyvällä asenteella, joustavasti, avoimesti sekä tarkasti. Palveluidemme kehittäminen ja prosessiemme jatkuva parantaminen ovat kilpailuvalttejamme. Raportointimme on läpinäkyvää sekä luotettavaa.

 

Neste Öljyjalostamo Kilpilahti

Eduskuntatalo

Uusi Lastensairaala

Venator

Helsingin Energia

Lahden Energia

Metsä-Fibre Rauma

Metsä-Fibre Joutseno

BTT-Project Äänekoski

 

 

 

 

VASTUULLISUUS

Ahto Yhtiöt ovat mukana Luotettava Kumppani- ohjelmassa. Täytämme työnantajana sekä sopimusosapuolena lakisääteiset velvoitteemme. Tilaajavastuu.fi -palvelusta saat tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ilmaiseksi kun rekisteröidyt palveluun, joka on ilmaista.

Pikatarkastusraportin voit katsoa tästä.

 

Laatu

Ahto Yhtiöiden toiminnan perustana on jatkuva toiminnan sekä henkilöstön kehittäminen, vastuullinen liiketoiminta ja hyvät asiakassuhteet. Laadullinen vastuumme perustuu asiakastyytyväisyyteen, palveluidemme vaatimuksenmukaisuuteen, henkilöstön kanssa sovittujen toimintamallien mukaiseen toimintaan sekä jatkuvaan parantamiseen.

 

Turvallisuus

Suhtaudumme erityisellä vakavuudella työntekijöidemme työterveys- ja turvallisuusasioihin. Ylläpidämme ja kehitämme toimintajärjestelmäämme sellaiseksi, että se tarjoaa parhaan mahdollisen tuen työn laadukkaalle ja turvalliselle suorittamiselle. Yhtiön oma työsuojelutoimikunta kehittää työturvallisuutta edistäviä asioita, ja on näinollen edesauttamassa yrityksen kehittymistä turvalliseen työympäristöön. Yhtiön työterveyshuollon hoitaa luotettavat terveydenhoidon ammattilaiset.

Yhtiömme on rekisteröity UPA- rekisteriin (Ulkopuolisten palveluntarjoajien turvallisuustoiminnan arviointi). Arvioinnin on suorittanut Telinekataja Oy.

 

Ympäristö

Tavoitteemme on minimoida ympäristörasitusta sekä edistää ja huomioida ympäristönäkökulmia kaikessa toiminnassamme sekä päätöksenteossa. Työmailla noudatamme tilaajien asettamia ympäristövaatimuksia ja kierrätämme kaiken työmaiden ulkopuolisesta toiminnastamme syntyvän jätteen.

 

 

 

 

 

 



TÖIHIN MEILLE

Haemme jatkuvasti uusia ammattilaisia joukkoomme. Ahto Yhtiöiden toiminnan perustana on jatkuva toiminnan sekä henkilöstön kehittäminen, vastuullinen liiketoiminta ja hyvät asiakassuhteet. Toimintamme kattaa teline- eristys- sekä kunnossapitotöiden lisäksi myös kattavasti rakennusalan palveluja. Jos haluat olla mukana nuorekkaassa ja dynaamisessa työporukassa, ota yhteyttä ja vakuuta meidät osaamisellasi.

 

Jätä avoin hakemus sähköpostilla: info@ahto.fi tai yhteystietolomakkeen kautta.

 

Tutustu tästä työnhakijarekisterin tietosuojaselosteeseen.

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT 

Erik Ahto Oy Karjalankatu 18, 28130 Pori 040 072 4100 info@ahto.fi
Construction Partner Ahto Oy Karjalankatu 18, 28130 Pori 040 036 9443 info@ahto.fi
Construction Partner Ahto Ab Karjalankatu 18, 28130 Pori 040 072 4100 info@ahto.fi
       

 

Hallinto      
Erik Ahto toimitusjohtaja 040 072 4100 erik@ahto.fi
Mari Gressmann toimistopäällikkö 050 543 9825 mari.gressmann@ahto.fi
Armi Kouhia toimistoassistentti 040 036 9443 armi.kouhia@ahto.fi
       
Operatiivinen johto      
Jani Männistö tekninen johtaja 050 321 2025 jani.mannisto@ahto.fi
Marko Kärkkäinen aluejohtaja, Uusimaa 040 025 8813 marko.karkkainen@ahto.fi
Petri Järvenpää työnjohtaja, Itä-Suomi 040 011 4171 petri.jarvenpaa@ahto.fi
Janar Seer työnjohtaja, Etelä-Suomi 045 139 5777 janar.seer@ahto.fi
Tony Andersson työnjohtaja, Etelä-Suomi 040 559 5579 tony.andersson@ahto.fi
       
       
       

 

LASKUTUS

 

ARVOISA TOIMITTAJAMME JA YHTEISTYÖKUMPPANIMME

 

Siirrymme sähköisten ostolaskujen käsittelyyn 12.07.2019 alkaen.

 

Pyydämme teitä jatkossa lähettämään Construction Partner Ahto Oy:tä (y-tunnus 2339152-6) koskevat laskut alla olevilla tiedoilla.

 

Verkkolaskuosoitte: 003723391526

Operaattori: Basware

Välittäjän tunnus: BAWCFI22

 

Mikäli käytössänne on paperinen laskutus, pyydämme teitä lähettämään laskut 12.07.2019 alkaen alla olevaan osoitteeseen. Huomioittehan että alla olevat tiedot tulee näkyä sellaisenaan skannattavassa laskukuvassa, tiedot pelkässä kirjekuoressa eivät riitä.

 

Construction Partner Ahto Oy

c/o SFG Finance Oy

Keilasatama 5

02150 Espoo

 

Sähköpostilla toimitettavat ostolaskut lähetetään aina osoitteeseen info@sfgfinance.fi .

Sähköpostilaskuille tulee vastaanottaja merkitä samaan tapaan kuin paperilaskuille.

 

Sähköpostilla toimitettavien ostolaskujen yhteydessä on huomioitava:

- Osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia.

- Laskun tulee olla PDF-formaatissa.

- Yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatkosivuiksi. Siten sähköposti voi sisältää ainoastaan yhden PDF-tiedoston.

- PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.

 

Mahdollinen koontilaskutus tulee purkaa.

 

Laskujenne asianmukaisen ja nopean käsittelyn varmistamiseksi pyydämme teitä tekemään tarvittavat muutokset Construction Partner Ahto Oy:tä (y-tunnus 2339152-6) koskeviin tietoihinne. Vain em. osoitteeseen lähetetyt ostolaskut käsitellään. Maksumuistutukset, tiedotteet ja muu posti lähetetään edelleen postiosoitteeseemme:

 

Construction Partner Ahto Oy

Karjalankatu 18

28130 PORI

 

 

 

 

Erik Ahto Oy 2725681-5 003727256815 Pagero

 

Erik Ahto Oy

OVT 003727256815

PL 908

02066 DOCUSCAN

 

Sähköpostilaskuille tulee vastaanottaja merkitä samaan tapaan kuin paperilaskuille.

Sähköpostilla toimitettavat ostolaskut lähetetään aina osoitteeseen admicom@xbs-salo.com