Valikko Sulje
erik-ahto-oy-teline-ja-eristystyo-rakennusalan-palveleva-edellakavija-3

Erik Ahto Oy

Ahto Yhtiöt muodostavat kattavan, suuria teline- ja rakennusalaa palvelevan edelläkävijän. Ammattitaitoinen ja luotettava henkilöstömme takaavat turvallisen ja tehokkaan palvelukokonaisuuden. Toimintamme kattaa teline ja kunnossapitotöiden lisäksi myös kattavasti rakennusalan palveluja. Konserniin kuuluvat EA Industry Oy, Eri Ahto Oy, CSAhto O, AL Betoni Oy sekä Floy Oy. Yhtiöiden päätoimipaikka sijaitsee Porissa. Toimimme valtakunnallisesti ja tällä hetkellä toimintamme on keskittynyt Etelä- ja Länsi- Suomen alueille.

EA Industry Oy tarjoaa pääasiassa teollisuuden teline- ja rakennustöitä sekä kiinteistöhuoltoa. Valtakunnallisena toimijana ja kumppanina käytössämme on laaja kontaktiverkosto sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Kokemuksemme ja henkilöstömme avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin sekä mukautumaan alan kehitykseen parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi. Eri Ahto Oy tarjoaa rakennusalan palveluja pääasiallisesti Länsi-Suomen sekä Etelä-Suomen alueella. Palvelujamme ovat mm. erilaiset saneeraus- ja purkutyöt, vahinkosaneeraus sekä uudisrakentaminen. AL Betoni Oy toimittaa kaikki tarvitsemasi betonityöt aina pienemmistä anturavaluista suuriin liukuvaluihin.

Yhtiöiden hallintoa hoitaa Erik Ahto Oy.

Luotettava-Kumppani-logo-ahto

Vastuullisuus

Olemme mukana Luotettava Kumppani- ohjelmassa. Täytämme työnantajana sekä sopimusosapuolena lakisääteiset velvoitteemme.

Laatu

Toimintamme perustana on jatkuva toiminnan sekä henkilöstön kehittäminen, vastuullinen liiketoiminta ja hyvät asiakassuhteet. Laadullinen vastuumme perustuu asiakastyytyväisyyteen, palveluidemme vaatimuksenmukaisuuteen, henkilöstön kanssa sovittujen toimintamallien mukaiseen toimintaan sekä jatkuvaan parantamiseen.

Turvallisuus

Suhtaudumme erityisellä vakavuudella työntekijöidemme työterveys- ja turvallisuusasioihin. Ylläpidämme ja kehitämme toimintajärjestelmäämme sellaiseksi, että se tarjoaa parhaan mahdollisen tuen työn laadukkaalle ja turvalliselle suorittamiselle. Yhtiön oma työsuojelutoimikunta kehittää työturvallisuutta edistäviä asioita, ja on näinollen edesauttamassa yrityksen kehittymistä turvalliseen työympäristöön. Yhtiön työterveyshuollon hoitaa luotettavat terveydenhoidon ammattilaiset.


Ympäristö

Tavoitteemme on minimoida ympäristörasitusta sekä edistää ja huomioida ympäristönäkökulmia kaikessa toiminnassamme sekä päätöksenteossa. Työmailla noudatamme tilaajien asettamia ympäristövaatimuksia ja kierrätämme kaiken työmaiden ulkopuolisesta toiminnastamme syntyvän jätteen.